Napsal Socializator Kategorie: DwarfFortress.cz
Publikováno: 20. říjen 2011 Zobrazeno: 3246

Ti z vás, co jsou přihlášení k doběru přímo na youtube si toho už asi všimli, ale pro úplnost slavnostně oznamuji, že online je další várka videí. Zatím ještě bez popisků, ty  doplním co nejdříve.

Tyto videa jsou zaměřena na získávání a zpracování kovů (v našem případě železa). Tj. od získání paliva a rudy po přípravu např. pasti s rotujícími disky a létajícím obřími koulemi. Takové vřelejší přivítání pro nezvané návštěvníky, než nějaká klec.

Do toho se mi tam přimíchal příchod obchodníků a navíc i drobnější technický problém, takže vide 18 a 19 jsou trochu nešťastně rozseklá, ale nic co by se nedalo zkousnout.

Co je dále v plánu? Doplnit ještě zbývající dílny, jen pro úplnost, bez nějakého zbytečného patlání. Mezitím pro zpestření asi trošku procvičíme konstrukce. A pak zlatý hřeb - armáda.

Tím bychom měli dosáhnout soběstačné a bezpečné pevnosti a dostat se přes "počáteční" obtíže. Z tohoto bodu bude zkoumání dalšího neznáma o něco jistější, s tím, že nebude mít problém přeží, pokud nebudete nic pokoušet :) Ale kdo by to vydržel, že? Kdo např. odolá pokušení vytvořit komplikovanou vodní past na utopení nepřátel?

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

| + - | RTL - LTR
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.