Napsal Socializator Kategorie: Ze světa DF
Publikováno: 13. červen 2012 Zobrazeno: 4906

Pro ty, co preferují mít všechno pěkně stáhnutelné v jednom super balíčku, vše otestované a s pěkným GUI, tak pro ty tady je nový Lazy Newb Pack (LNP). Doporučuji stáhnout; nezbytnost pro ty, co se ne zcela úplně orientují a neví kde přesně co najít.

Podle updatů, co Today dává na svůj "webík" to vypadá, že přešel z bugů-opravujícího módu do módu přidávání nových věciček. To znamená, že nových verzí se po určitou dobu nejspíše nedočkáme a 34.11 je tedy považována za dostatečně stabilní a použitelná. Pokud jsou mezi vámi stále tací, co čekali na více "ukotvenou" verzi, tak nyní je ta správná doba. Nejde jenom o Dwarf Fortress jako takovou, ale i všechny ostatní utility a mody se díky tomu, že nebudou chrleny nové a nové verze ustálí a plně vychytají právě na 34.11. (tj. situace podobná s 31.25).

Takže generujte světy a pařte.

A cože to Toady právě chystá? Vypadá to, že se stále zaměřuje poněkud více na adventure mód a na více realistické generování světa, včetně jeho oživování. Různé frakce, civilizace, hrdinové i loupežníci budou mít motivy, podle kterých budou konat. Výsledek bude asi nejvíce patrný v adventure módu, ale dlouhodobě se prolne asi i trpasličí pevnosti. Mno, osobně jsem spíše fanda přidávání nových hračiček do pevnosti, ale uvidíme.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

| + - | RTL - LTR
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.