Napsal Socializator Kategorie: Ze světa DF
Publikováno: 2. květen 2012 Zobrazeno: 3369

Krom nové pravidelné měsíční zprávy Toady odpověděl na celou baterii otázek o důlní železnici v jedné z mnoha dalších Future of the Fortress odpovědí. Lidi se ptali především na různé detaily co bude a nebude možné vyvádět - samozřejmě s ohledem na gobliny apod. Z odpovědí vyplynulo, že vozíky a spol jsou do značné míry hotovy, ale přeci jenom stále do dalšího vydání chybí docela dost práce. Stále chybí dodělat (případný) převoz kapalin, určení kapacity (kolik se toho dá vlastně naložit) a pak drobnosti typu, že to co jede ve vozíky je nezničitelné (podobně jako to co je v kleci; obojí se bude řešit asi až jindy).

No, ale než bude tento update dodělán, je třeba ještě vylepšit (zobtížnit) těžbu a dolování. Plánem je, aby vozíky toto významně usnadňovaly, ale pokud je mít nebudete, tak to nepůjde tak rychle jako doposud. Holt Země není z másla že. Takže stále je tady ještě kus práce, kdo ví co všechno se připlete pod ruce a bude potřeba to poupravit.

Takže se těšte a pařte a těžte ;-) Jo a pokud se vám DF líbí, tak neváhejte a podpořte další vývoj. DF žije jen z vašich darů.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

| + - | RTL - LTR
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.