Napsal Socializator Kategorie: Ze světa DF
Publikováno: 28. říjen 2012 Zobrazeno: 4450

Svět Dwarf Fortress je stále ponořen do dlouhodobější vývojové fáze, pracuje se na na nové verzi. Toadymu se opět moc nedaří splnit jeho cíl jít spíše po menších krůčcích a výdavat nové verze častěji, ale komu to vadí, když je k dispozici slušná verze, že :)  

Vydán byl lehce aktualizovaný komunitní Lazy Newb Pack, takže kdo má zájem, tak může stáhnout.

A na čem tedy Toady právě dělá? Jsou to lokace. Každá rasa bude mít své unikátní města, nebo spíše by se dalo říci sídla. Goblini budou mít věže a pevnosti, Elfi obývají nové stromy, které sahají třebas 10 políček do výšky a 5 do šířky (plus mínus). Trpaslící budou mít své vlastní generované pevnosti. Všechny tyto změny se promítnou zejména do adventure módu, ale důsledky budou patrné i ve fortress módu - když budete poblíž gobliní věže, tak si pravděpodobně užijete hodně srandy :)

Rovněž se objevily dvě další "Future of the Fortress" otázky a odpovědi - první a druhá. Toady nyní vcelku poctivě píše o aktuálním průběhu přímo na homepage, ale to už asi víte. Za zmínku stojí i pravidelný finanční report. Září bylo po delší době asi snad nejchudším měsícem, takže pokud někdo váháte jestli přispět, tak teď je ta správná chvíle! Je třeba uznat, že aktuální práce na oživování celého světa není pro majoritu hráčů, jež hraje především fortress mód, příliš zajímavá, přesto si Toady naši podporu zaslouží!

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

| + - | RTL - LTR
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.